Recrutare examinatori / Examinations Services

Recrutare examinatori / Examinations Services

Fundația pentru Dezvoltare recrutează examinatori în regim de colaborare pentru proba de Speaking a examenelor Cambridge English, pentru întreagul spectru de examene de la YLE la CAE, Chișinău.

 

Mai jos sunt detaliate condițiile de lucru la centrul nostru în calitate de examinator al probei de Speaking:

  1. Deoarece nu există un număr limitat de locuri pentru o sesiune de examen, toate sesiunile diferă în privința numărului de candidați. Prin urmare se poate întampla ca nu toți examinatorii să fie solicitați pentru o anumită sesiune.
    2. Sunteti rugat(ă) totuși să fiți disponibil(ă) în perioadele de examinare verbală, care pot fi în timpul săptămânii sau la sfârșit de săptămână. Programarea anuală a examenelor este disponibilă începând cu finele lunii octombrie a anului anterior.
    3. Pentru a vă păstra activ statutul de examinator este nevoie să examinați, să fiți prezent(ă) la întâlnirile anuale de certificare și să efectuati o certificare online pe platforma Professional Support Network.
    4. Toți examinatorii sunt monitorizați și evaluați în mod constant de către un coordonator al echipei de examinatori Cambridge English.

Dacă sunteți interesat(ă) și îndepliniți cerințele minime, sunteți invitat(ă) să trimiteți CV-ul și copiile documentelor doveditoare (diplome sau certificate care să ateste: studii universitare absolvite, calificari TESOL și/sau experiență de predare) la următoarea adresă: Cambridge Exams Centre Manager, Fundația pentru Dezvoltare, str. Al. Pushkin 45, et.5, bir 505 prin poștă, sau email la gabriela.ojog@fam.md, nu mai tarziu de 27 decembrie 2016.
British Council iși rezervă dreptul de a cere referințe de ordin profesional de la foștii sau actualii Dumneavoastră angajatori sau colaboratori.

Vor fi procesate doar aplicațiile complete, însoțite de toate documentele necesare și vor fi contactați doar candidații selectați pentru interviu.