Our team

Echipa noastră
Gabriela Ojog
Director Executiv

„Să formezi o echipa este doar începutul, să rămîi împreuna este progresul, să lucrezi împreuna este succesul.”(Henry David Thoreau). Urmînd această filozofie timp de 15 ani am contribuit și vom continua să contribuim la succesul organizației. În cadrul echipei Fundației pentru Dezvoltare am reușit să aducem noi produse pentru piața programelor academice din Moldova, am certificat și autorizat organizația pentru un spectru larg de testări lingvistice internaționale și ne menținem drept lideri la nivel național pe acest segment. Ne-am consolidat capacitățile pentru a realiza acțiuni de Advocacy pe sectorul educațional și tineret și a influența agenda de politici publice în aceste domenii. Considerăm că educația trebuie să fie o prioritate de facto a statului, iar managementul educațional eficient în instituțiile de învățământ să contribuie la asigurarea calității și relevanței studiilor.

Olga Gordilă – Bobeico
Specialist dezvoltare proiecte

Cred în puterea și valoarea sectorului asociativ din Moldova, fapt ce mă motivează de peste 10 ani să activez în mediul ONG. În cadrul echipei Fundației pentru Dezvoltare, am dezvoltat zeci de proiecte și activități axate pe educația non – formală pentru dezvoltarea competențelor transversale pentru diferite categorii de tineri și adulți axate pe management eficient și Advocacy în sectorul educației, dezvoltarea abilităților soft, participare, etc. Am reușit să promovăm modelul unui parteneriat educațional echilibrat, și vom contribui continuu la aplicarea cît mai pe larg a instrumentelor de responsabilizare socială în comunitățile școlare pentru a încuraja și facilita participarea tuturor actorilor la dezvoltarea sistemului.

Ludmila Ivanov
Manager administrativ

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Lilia Duca
Ofițer Comunicare și PR

Meseria de PR-ist a depăşit demult stereotipul unei activităţi de scriere a comunicatelor de presă. Astăzi, comunicarea înseamnă imagine, social media și inovații. Omul de PR trebuie să fie pulsul unei organizații – asta încerc să fac și eu.

Testimoniale

Știm că succesul oricărei organizații depinde integral de resursele sale umane, astfel Fundația pentru Dezvoltare angajează persoane cu un înalt nivel de expertiză, cunoștințe și abilități în domeniile sale de activitate. Membrii echipei noastre demonstrează profesionalism, integritate și multă dedicație în activitatea lor zilnică. Sunt bine pregătiți și sunt fluenți în limbile română, engleză, rusă, spaniolă și altele. În cadrul Fundației pentru Dezvoltare se implementează anual instrumentul de evaluare a performanței personalului, în urma căruia se oferă  oportunități de instruire continuă pentru angajați, oportunități de creștere profesională și dezvoltarea noilor competențe.

Testări lingvistice internaționale (TOEFL iBT), Cambridge, ESOL93%
Acțiuni de Advocacy pe sectorul educațional și tineret50%
Programe de instruire în management educațional70%
programelor de educație non formală pentru tineri și adulți65%