Blog

News

La Bruxelles se desfășoară cea de a 11-a Adunare Generală a Forumului Societății Civile din cadrul țărilor Parteneriatului Estic

În cadrul Forumului Anual de la Bruxelles, Gabriela Ojog, Director executiv al Fundației pentru Dezvoltare și project manager al proiectului Platformei Naționale, a moderat sesiunea de World Café, cu tematica „Vizibilitatea UE în țările Parteneriatului Estic”.

În cadrul sesiunii, alături de experți delegați de către Secretariatul de la Bruxelles, au fost discutate prioritățile și barierele Uniunii Europene în țările Parteneriatului Estic, iar scopul acesteia a fost îmbunătățirea cu propuneri concrete a priorităților actuale ale UE.

Majoritatea delegaților au fost de acord că UE trebuie să îmbunătățească strategia de comunicare cu țările Europei de Est, astfel încât mesajele și beneficiile UE să fie livrate corect către cețățeni și Societatea Civilă.

Contribuția Societății Civile la elaborarea priorităților UE înseamnă o colaborare mai transparentă și egală între Societatea Civilă și Uniunea Europeană.

Leave a Reply