Blog

News

Află informații despre programul Cambridge la unul din Centrele Autorizate

Pregătirea pentru examenului Cambridge este la fel de importantă ca și susținerea examenului propriu-zis. Orice persoană interesată de programul Cambridge poate beneficia de informațiile și asistența necesară la unul din Centrele Autorizate Cambridge.

Recent, Fundația pentru Dezvoltare din Moldova a organizat o instruire de tip formare de formatori cu participarea reprezentanților Centrelor Autorizate Cambridge. Aceștia au fost inițiați în organizarea cursurilor de pregătire pentru susținerea examenelor Cambridge atât la nivel de conținut, cât și despre procedurile care trebuie urmate.

Cambridge Assessment English este parte a Universității Cambridge. Cambridge Assessment English ajută milioane de oameni să învețe engleza și să-și demonstreze competențele lingvistice în întreaga lume.

Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL) este un standard internațional pentru definirea abilitaților lingvistice. CECRL conține șase niveluri de competență lingvistică de la A1 (începători) până la C2 (expert) și descrie ce pot face elevii la fiecare nivel de învațare a limbii. Astfel, fiind cuprinse toate competentele lingvistice esențiale: citit, scris, vorbit si ascultat.

Fiecare calificare Cambridge English țintește la un anumit nivel de competență din CECRL și oferă o imagine clară a programelor de studiu.

 

 

 

 

 

Leave a Reply