Blog

News

Fundația pentru Dezvoltare: Continuăm să investim în viitorul specialiștilor IT

Fundația pentru Dezvoltare se dedică în continuare sprijinirii dezvoltării profesionale a viitorilor specialiști în domeniul tehnologiei informației. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm un nou eveniment de referință: un concurs în domeniul Securității Cibernetice, pe modelul Attack/Defense. Acest concurs inovator își propune să testeze și să evidențieze abilitățile tehnice, viteza de reacție și creativitatea echipelor participante.
Pe 26 iunie 2024, Cybercor, Agenția pentru Securitate Cibernetică și CODWER Academy vor găzdui acest eveniment de excepție în laboratorul CODWER Academy din cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Evenimentul va oferi oportunități valoroase pentru studenți, inclusiv premii sub formă de vouchere pentru certificări și acces la Tabăra de Vară @CODWER Academy, care va avea loc la sfârșitul lunii august în România.
Detaliile Competiției
Competiția este structurată într-un format Attack/Defense, în care echipele participante vor avea sarcina de a-și ataca reciproc infrastructurile informatice și, în același timp, de a-și proteja propriile sisteme de atacurile adversarilor. Acest format este conceput pentru a testa cunoștințele teoretice și abilitățile practice ale participanților.
Cine Poate Participa?
Concursul este destinat exclusiv studenților Universității Tehnice a Moldovei (UTM), înscriși în programele de licență sau master. Cei interesați se pot înscrie trimițând un e-mail la info@ctf.md sau prin intermediul serverului de Discord al CODWER Academy [https://discord.gg/re7ABrfj].
Acest eveniment este organizat cu suportul Fundației pentru Dezvoltare din Republica Moldova, implementator al grantului de la Tides Foundation (Grant Reference#: TF2309-116100). Scopul acestui grant este de a oferi asistență Institutului Național de Inovații în Securitatea Cibernetică “CYBERCOR”, în vederea dezvoltării unui mediu robust pentru formarea specialiștilor în securitatea cibernetică.
Fundația pentru Dezvoltare este mândră să susțină acest eveniment și să contribuie la pregătirea viitorilor experți în tehnologia informației. Vă încurajăm să participați și să profitați de această oportunitate unică de a vă dezvolta abilitățile într-un mediu competitiv și inovator.
Pentru mai multe informații și înscrieri, vă rugăm să vizitați [https://discord.gg/re7ABrfj] sau să ne contactați la info@ctf.md.
Fundația pentru Dezvoltare – Sprijinim creșterea și inovația în tehnologia informației!