Anunț de achiziții de echipament – Teleprompter

Anunț de achiziții de echipament – Teleprompter

Scopul anunțului este achiziționarea unui teleprompter.

Achiziția are loc în cadrul proiectului „Profesorul – Ambasador Digital”, implementat de Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” prin intermediul Fundației pentru Dezvoltare din Republica Moldova, cu sprijinul financiar al Departamentului Buna Guvernare al Fundației Soros Moldova și USAID, Suedia, UK.

Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” este o platformă de inovații digitale în educație, care asigură regândirea modului în care noile tehnologii transformă procesul de studii și implementarea acestora în sistem.

Detalii suplimentare despre proiect găsiți pe www.clasaviitorului.md

Instrucțiune pentru ofertanți

Data publicării anunțului: 12 iulie 2021

Fundația pentru Dezvoltare din Republica Moldova solicită ofertele Dvs. pentru procurare unui teleprompter cu următoarele specificații:

Teleprompter – Video Solutions VVS–19M + Monitor + Software

La selectarea ofertelor se va lua în consideraţie nu doar cel mai mic preţ oferit ci şi termenul de livrare şi garanţie.

Ofertele vor fi prezentate prin e-mail la adresa ludmila.ivanov@fam.md

Termenul de prezentare a ofertelor: 19 iulie 2021, ora 18:00.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la Fundația pentru Dezvoltare din Moldova, persoana de contact Ludmila Ivanov, GSM: 069844411, email: ludmila.ivanov@fam.md