Anunț de achiziții de echipament

Anunț de achiziții de echipament

Scopul anunțului este achiziționarea a 25 de tablete/iPad 2020 și 25 de huse pentru acestea.

Achiziția are loc în cadrul proiectului „Profesorul – Ambasador Digital”, implementat de Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” prin intermediul Fundației pentru Dezvoltare din Republica Moldova, cu sprijinul financiar al Departamentului Buna Guvernare al Fundației Soros Moldova și USAID, Suedia, UK.

Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” este o platformă de inovații digitale în educație, care asigură regândirea modului în care noile tehnologii transformă procesul de studii și implementarea acestora în sistem. Centrul Clasa Viitorului desfășoară Concursul Național „Profesorul-Ambasador Digital”. Echipamentele achiziționate vor fi oferita în calitate de premiu câștigătorilor concursului.

Instrucțiune pentru ofertanți

Data publicării anunțului: 1 martie 2021

Fundația pentru Dezvoltare din Moldova solicită ofertele Dvs. pentru procurare de echipament după cum urmează:

La selectarea ofertelor se va lua în consideraţie nu doar cel mai mic preţ oferit ci şi termenul de livrare şi garanţie.

Ofertele vor fi prezentate prin e-mail la adresa ludmila.ivanov@fam.md

Termenul de prezentare a ofertelor: 10 martie 2021, ora 18:00.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la Fundația pentru Dezvoltare din Moldova, persoana de contact Ludmila Ivanov, GSM: 069844411, E-mail: ludmila.ivanov@fam.md