FDRM – anunț: Termeni de referință pentru contractarea unor companii în vederea achiziției Panou interactiv i3Technologies i3TOUCH X2 65″

FDRM – anunț: Termeni de referință pentru contractarea unor companii în vederea achiziției Panou interactiv i3Technologies i3TOUCH X2 65″

Prezentare generală: Fundaţia pentru Dezvoltare din Republica Moldova (FDRM) este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit creată în 2005. Misiunea Fundației este de a contribui la promovarea şi îmbunătăţirea accesului la servicii educaţionale de calitate în Republica Moldova. FDRM este recunoscută pe plan național și internațional ca o organizație de referință cu programe / proiecte actuale și de impact în sectorul educației formale și non-formale și care vizează diverse categorii de beneficiari.

În perioada septembrie 2023  – aprilie 2024, Fundația pentru Dezvoltare din Moldova implementează proiectul „Extinderea rețelei Clasa Viitorului, a programului de robotică educațională și modernizarea cluburilor de robotică cu noi tehnologii LEGO” susținut financiar de Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).

Obiectul concursului

În vederea implementării activităților din cadrul proiectului „Extinderea rețelei Clasa Viitorului, a programului de robotică educațională și modernizarea cluburilor de robotică cu noi tehnologii LEGO”, FDRM solicită oferte de la persoane juridice din Republica Moldova  pentru achiziția panouri interactivie i3Technologies i3TOUCH X2 65″.

Cantitate și specificații tehnice

  • 25 buc.- Panou interactiv i3Technologies i3TOUCH X2 65″
  • 13 buc.-  Stand Mobil cu Raft ONKRON TS1891 – Reglabil pe înălțime, compatibil cu ecranele de la 50” la 90”

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 13 decembrie, ora 18.00,iar aceasta trebuie să includă și prețul de livrare în următoarele locații.

Oferta de participare la concurs

Oferta datată și semnată va fi expediată prin e-mail la: bondarciuc.andrei@clasaviitorului.md până la data de 20 decembrie, ora 18.00, și va include:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă);
  2. Copia certificatului de înregistrare/ Extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice;
  3. Oferta financiară va fi completată conform loturilor de mai sus în tabel, indicarea prețului în MDL, cu și fără TVA, pentru fiecare poziție separat. (Compararea ofertelor financiare se va face în MDL).
  4. Termene și condiții de livrare a produselor.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 069976693 sau la adresa de e-mail: bondarciuc.andrei@clasaviitorului.md

Notă: FDRM își rezervă dreptul să nu aleagă nicio ofertă în cazul în care ofertele primite nu vor corespunde cerințelor sale.