Solicitare servicii de examinare

Solicitare servicii de examinare

Fundația pentru Dezvoltare din RM, centru autorizat de examinare Cambridge English Language Assessment recrutează examinatori în regim de colaborare pentru proba de Speaking a examenelor Cambridge English, pentru întreaga suită de examene  KET (A2)- CAE (C1).

Dacă sunteți interesat(ă) și îndepliniți cerințele minime, sunteți invitat(ă) să trimiteți CV-ul și copiile documentelor doveditoare (diplome sau certificate care să ateste: studii universitare absolvite, calificari TESOL și/sau experiență de predare ) la  Cambridge Exams Centre Manager, prin email la office@fam.md nu mai tarziu de 31 ianuarie 2020.

Mai jos sunt detaliate condițiile de lucru la centrul nostru în calitate de examinator al probei de Speaking:

  1. Deoarece nu există un număr limitat de locuri pentru o sesiune de examen, toate sesiunile diferă în privința numărului de candidați. Prin urmare se poate întampla ca nu toți examinatorii să fie solicitați pentru o anumită sesiune.
  2. Sunteti rugat(ă) totuși să fiți disponibil(ă) în perioadele de examinare orală, care pot fi în timpul săptămânii sau la sfârșit de săptămână. Programarea anuală a examenelor este disponibilă pentru tot anul.
  3. Pentru a vă păstra activ statutul de examinator este nevoie sa examinați, să fiți prezent(ă) la întâlnirile anuale de certificare și să efectuati o certificare online pe platforma Professional Support Network.
  4. Toți examinatorii sunt monitorizați și evaluați în mod constant de către un coordonator al echipei de examinatori Cambridge English.

Fundația pentru Dezvoltare din RM iși rezervă dreptul de a cere referințe de ordin profesional de la foștii sau actualii dumneavoastră angajatori sau colaboratori.

Vor fi procesate doar aplicațiile complete, însoțite de toate documentele necesare și vor fi contactați doar candidații selectați pentru interviu.