Termeni de referință pentru contractarea unei companii în vederea achiziției a seturilor de mobilier, jocuri de societate și alte accesorii

Termeni de referință pentru contractarea unei companii în vederea achiziției a seturilor de mobilier, jocuri de societate și alte accesorii

Prezentare generală:

Fundația pentru Dezvoltare din Republica Moldova (FDRM) este o organizație non-guvernamentală, apolitică şi non-profit creată în 2005. Misiunea Fundației este de a contribui la promovarea și îmbunătățirea accesului la servicii educaționale de calitate în Republica Moldova. FDRM este recunoscută pe plan național și internațional ca o organizație de referință cu programe / proiecte actuale și de impact în sectorul educației formale și non-formale și care vizează diverse categorii de beneficiari.

În perioada iunie 2023  – februarie 2024, International Rescue Committee în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltare din Moldova  și cu suportul UNICEF, implementează proiectul „Oasis in Education” a cărui scop constă sprijinirea  procesul de școlarizare al elevilor refugiați si a celor din RM prin facilitarea programelor de educație non-formala în școlile partenere din RM. 

 

Obiectul concursului:

În vederea implementării activităților din cadrul proiectului „Oasis in Education”, FDRM solicită oferte de la persoane juridice din Republica Moldova  pentru achiziția seturilor de mobilă, jocuri de societate, fotolii tip Bean-Bag, containere de depozitare și panouri (hartă) după cum urmează:

Articol          Denumirea și descrierea produsului Unitate de măsurare Preț/

unitate, MDL

Cantitate Total

(MDL)

Seturi de mobilier, jocuri de societate și alte accesorii
1 Set mobilă pentru spații sigure (2 mese 1800×900 + 8 scaune) & livrare set 15 seturi
2 Dulap (alb) 210x80x40 & livrare unitate 15 unități
3 Etajeră cu rafturi (alb) 210x80x40 & livrare unitate 15 unități
4 Fotolii Sac – Bean-Bag 95x95x110 sau mărimea L & livrare unitate 60 unități
5 Container de depozitare 65x45x40 & livrare unitate 15 unități
6 Jocuri de societate (6-18 ani) unitate 60 unități
7 Panou perete (hartă) 120×80 & livrare unitate 15 unități
GRAND TOTAL

 

Criterii de calificare:

  • Corespunderea ofertei participantului cu descrierea produselor indicate; 
  • Prețul ofertei per fiecare din cele 7 poziții indicate mai sus, va include și serviciu de livrare în 15 localități (accesați link);
  • Termenul maxim de executare a lucrărilor nu va depăși 15 de zile calendaristice din momentul semnării contractului;

 

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 31 ianuarie 2024, ora 18:00, și va include prețul de livrare în cele 15 localități indicate (accesați link).

 

Oferta de participare la concurs:

Oferta datată și semnată va fi expediată prin e-mail la: office@fam.md până la data de 31 ianuarie 2024, ora 18:00, și va include:

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă);
  2. Copia certificatului de înregistrare/ Extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice;
  3. Oferta financiară va fi completată conform lotului de mai sus în tabel, indicarea prețului în MDL, cu și fără TVA, pentru fiecare poziție separat. (Compararea ofertelor financiare se va face în MDL).
  4. Termene și condiții de livrare a produselor.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0 (22) 21 01 98 sau la adresa de e-mail: office@fam.md 

Notă: FDRM își rezervă dreptul să nu aleagă nicio ofertă în cazul în care ofertele primite nu vor corespunde cerințelor sale.