Blog

News

(VIDEO) Ce cred moldovenii despre Uniunea Europeană

Unii moldoveni cred că în UE autoritățile iau copiii din familii tradiționale și îi dau homosexualilor. Deși atâția conaționali deja s-au stabilit cu traiul în Uniunea Europeană, deși suntem ajutați foarte mult financiar de UE, oricum în mințile multor cetățeni moldoveni mai este percepția că acolo e rău și că, la fiecare colț, stau gay sau lesbiene și se sărută… Sunt oameni care chiar consideră că dacă ne apropiem de Europa va începe propaganda homosexualității în Moldova. Îmi pare rău că noi încă avem mulți oameni care cred că UE înseamnă desfrâu. E timpul să combatem aceste stereotipuri.

Vă recomandăm să verificați informațiile pe care le consumați!

Video realizat în cadrul proiectului #Mythbusters: Demitizarea celor mai des întâlnite mituri despre UE și Covid-19 în țările Parteneriatului Estic, implementat de Fundația pentru Dezvoltare din Moldova.

 

Ce cred moldovenii despre Uniunea Europeană?

Episodul 145 – Am ieșit în stradă și i-am întrebat pe moldoveni ce cred despre Uniunea Europeană?! Sunt răspunsuri care m-au lăsat fără replică 😳Unii moldoveni cred că în UE autoritățile iau copiii din familii tradiționale și îi dau homosexualilor. Deși atâția conaționali deja s-au stabilit cu traiul în Uniunea Europeană, deși suntem ajutați foarte mult financiar de UE, oricum în mințile multor cetățeni moldoveni mai este percepția că acolo e rău și că, la fiecare colț, stau gay sau lesbiene și se sărută… Sunt oameni care chiar consideră că dacă ne apropiem de Europa va începe propaganda homosexualității în Moldova. Îmi pare rău că noi încă avem mulți oameni care cred că UE înseamnă desfrâu. E timpul să combatem aceste stereotipuri. P.S. Vloggul de azi a fost realizat în colaborare cu Fundația pentru Dezvoltare. Nu uitați să apreciați și să distribuiți acest video, pentru ca informația să ajungă la cât mai multă lume bună. Vă mulțumesc!

Gepostet von Un show de doi Galbeni am Sonntag, 6. September 2020