Blog

News

(VIDEO) Uniunea Europeană vs. Federația Rusă

Mai mereu în preajma alegerilor se discută subiecte geopolitice. Deși în ultimii ani părea evident cine este partenerul nostru comercial de bază, am decis să ies în stradă pentru ca să întreb ce știu oamenii simpli. Iar răspunsurile m-au surprins la drept vorbind.

Vă recomandăm să verificați informațiile pe care le consumați!

Video realizat în cadrul proiectului #Mythbusters: Demitizarea celor mai des întâlnite mituri despre UE și Covid-19 în țările Parteneriatului Estic, implementat de Fundația pentru Dezvoltare din Moldova.

Care este partenerul nostru comercial de bază – UE sau Federația Rusă?

Episodul 147 – Mai mereu în preajma alegerilor se discută subiecte geopolitice. Deși în ultimii ani părea evident cine este partenerul nostru comercial de bază, am decis să ies în stradă pentru ca să întreb ce știu oamenii simpli. Iar răspunsurile m-au surprins la drept vorbind.Oameni buni, haideți să ne informăm corect și să tindem spre o viață mai bună, spre condiții decente de viață și reforme sănătoase pentru țara noastră! Ascultați răspunsul de la final, este foarte interesant!P.S. Vloggul de azi a fost realizat în colaborare cu Fundația pentru Dezvoltare. Dacă vă place ceea ce fac, apreciați și distribuiți acest video, pentru ca informația să ajungă la cât mai multă lume bună. Vă mulțumesc!

Gepostet von Un show de doi Galbeni am Freitag, 25. September 2020