Blog

News

(VIDEO) Mituri despre Uniunea Europeană în care nu mai trebuie să credem

La 6 ani de la semnarea Acordului de Asociere cu UE mulți concetățeni mai cred în miturile pe care le auzeau atunci când acest acord se negocia.

Și acum, în campanie electorală, încă avem candidați care nu recunosc că UE este partenerul nostru strategic și anume relațiile bune cu UE înseamnă un viitor prosper pentru țara noastră. Fac un apel la concetățenii noștri din diasporă, în special din Uniunea Europeană, să vorbească mai des cu rudele și prietenii rămași în țară și să le explice ce înseamnă traiul civilizat.

ℹ️ Video realizat în cadrul proiectului #Mythbusters: Demitizarea celor mai des întâlnite mituri despre UE și Covid-19 în țările Parteneriatului Estic, implementat de Fundația pentru Dezvoltare din Moldova.

Mituri despre UE în care nu mai trebuie să credem!

Episodul 150 – La 6 ani de la semnarea Acordului de Asociere cu UE mulți concetățeni mai cred în miturile pe care le auzeau atunci când acest acord se negocia.Și acum, în campanie electorală, încă avem candidați care nu recunosc că UE este partenerul nostru strategic și anume relațiile bune cu UE înseamnă un viitor prosper pentru țara noastră. Fac un apel la concetățenii noștri din diasporă, în special din Uniunea Europeană, să vorbească mai des cu rudele și prietenii rămași în țară și să le explice ce înseamnă traiul civilizat.P.S. Vloggul de azi a fost realizat în colaborare cu Fundația pentru Dezvoltare. Dacă vă place ceea ce fac, apreciați și distribuiți acest video, pentru ca informația să ajungă la cât mai multă lume bună. Vă mulțumesc!

Gepostet von Un show de doi Galbeni am Dienstag, 13. Oktober 2020